Veelgestelde vragen

Heb je vragen over BookThat033? Kijk hieronder of jouw vraag erbij staat, of stuur een mailtje naar [email protected].

BookThat | Uitleg pagina's:

Registreren & Inloggen | Uitleg over het Registreren en inloggen

Account beheer | Uitleg over het beheren van je BookThat Flex account

Diensten / Profiel beheer | Uitleg over het aanmaken en beheren van diensten

Boekingen | Uitleg over het beheren van boekingen

Zoeken in aanbod | Uitleg over het vinden van de juiste dienst

Aanvraag & Boeking doen | Uitleg over het doen van een boeking

Betaling | Uitleg over het ontvangen en voldoen van betalingen

BookBoard | Uitleg over het BookBoard en delen van aanvragen

BookThat:

Wat doet BookThat033?

BookThat biedt voor elke passie een podium omdat we geloven dat elke passie een podium verdient. BookThat033 is dus voor en door gepassioneerde mensen. Die zichzelf op een unieke manier aan de wereld willen tonen. Door het bieden van een eigen pagina waar eigen unieke content gedeeld kan worden, wordt het gemakkelijker passie aan de wereld te tonen.

De klanten van BookThat033 kunnen gemakkelijk online zoeken waar ze behoefte aan hebben en op een hele simpele manier artiesten, locaties of ander talent boeken. Het boeken van artiesten gebeurt volledig via het platform, waardoor BookThat033 simpel de betaling en administratie kan faciliteren. En iedereen zich alleen hoeft te richten op wat belangrijk is: passie.

BookThat zorgt daarnaast voor een uitgebreid aanbod aan talent en te gekke opdrachten.

Hoe werkt BookBoard?

Via het BookBoard is het mogelijk voor opdrachtgevers om hun (toekomstige) opdrachten te delen met de aangesloten artiesten. De opdrachtgever kan gemakkelijk zijn behoefte, budget en setting delen zodat passende artiesten direct weten of het een geschikte opdracht is voor hen.

Daardoor kunnen (bijvoorbeeld) artiesten reageren op te gekke opdrachten (waar ze anders het bestaan niet van af hadden geweten). Daarnaast kunnen klanten al ver vooruit enthousiaste artiesten voor het evenement reserveren. Allemaal simpel geregeld via het platform.

Kan ik meerdere diensten aanbieden?

Ja! BookThat033 is zo ingericht dat je gemakkelijk vanuit één account al je diensten kunt beheren. Via “Mijn Diensten” kunnen verschillende diensten aangemaakt worden.

Hoe word ik geverifieerd via BookThat033?

BookThat heeft een aantal richtlijnen betreffende het verificatieproces. Op basis van vijf verschillende guidelines bepaalt BookThat033 of een artiest een geverifieerd stempel op het platform ontvangt:

 • Fanbase
 • Professioneel en volledig profiel
 • Aantal boekingen via BookThat
 • Reviews / Views op het platform
 • Gesprek met BookThat

Er gaat iets mis tijdens/voor/na het optreden?

Bij BookThat033 willen we onze gebruikers zo veel mogelijk ontzorgen. Gaat er iets mis, dan staan wij altijd klaar om mee te denken en direct een passende oplossing te bieden.

Soms is dit in de vorm van vervanging, soms het oplossen van een (klein) conflict en soms alleen even sparren over hoe een situatie zo makkelijk mogelijk opgelost kan worden.

Ook staat Bibi van BookThat033 altijd klaar wanneer er vragen zijn: [email protected]

In onze algemene voorwaarde lees je uitgebreid wat er gebeurt als zaken mislopen en wat je van BookThat033 kan verwachten.

Hoe werken reviews?

Na afloop van een boeking krijgt de opdrachtgever de mogelijkheid om een review over de boeking te geven. Zodat de volgende boekers een nog beter beeld van de betreffende aanbieder krijgen.

Het is alleen mogelijk om reviews te geven wanneer een boeking daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Hoe verwijder ik mijn BookThat033 profiel?

Als je geen behoefte meer hebt aan je BookThat profiel kan je simpelweg even contact opnemen via [email protected] en dan zorgen wij dat alles netjes wordt afgerond.

Het is (nu nog) niet mogelijk je profiel zelf te verwijderen omdat we er zeker van willen zijn dat al onze betalingen aan jou netjes afgerond zijn.

Hoe zorg ik voor extra promotie vanuit BookThat033?

Bij BookThat033 vinden wij het erg belangrijk dat al onze passies in het zonnetje staan dus regelmatig promoten wij talent maar ook opdrachtgevers via verschillende kanalen. Klinkt dit interessant? Neem dan even contact op met [email protected] en dan kijken we samen direct naar de mogelijkheden en toffe campagnes.

Aanbieder:

Hoe bewerk ik mijn profiel?

Door middel van de kleine “potloodjes” op je profiel is het mogelijk om snel alle gegevens op je profiel aan te passen.

Hoe zet ik mijn prijs op aanvraag?

Je kan de prijs van je profiel op aanvraag zetten door bij de prijs €0,- in te vullen, hierdoor gaat de prijs automatisch staan op aanvraag. Indien je niks invult blijft de prijs op je profiel op €0,00.

Tips voor een beter profiel?

• Upload gave content van eerdere optredens voor extra zichtbaarheid.
• Zorg dat de juiste tags zijn toegevoegd, dan kunnen klanten je beter vinden tijdens de zoektocht.
• Koppel links van jouw Spotify, SoundCloud, Instagram, Facebook en Youtube.
• Geef een goede beschrijving van wat jij te bieden hebt.
• Deel je profiel met je familie en vrienden en laat iedereen jouw profiel als ''fan'' markeren, des te beter word je gevonden. Hoe meer je bekeken wordt, hoe interessanter het platform je maakt.
• Bepaal de juiste prijs voor jouw dienst, als ervaren/bekende artiest kun je meer vragen dan als beginnend artiest.

Hoe reageer ik op een aanvraag?

Direct via het platform. Bij een aanvraag krijg je van ons een sms & mail om je te attenderen op het boekingsverzoek. Vervolgens kun je via “boekingen” gemakkelijk de aanvragen bekijken en op reageren. Het meesturen van extra wensen/informatie wordt altijd erg gewaardeerd door opdrachtgevers.

Boeken:

Hoe doe ik een aanvraag

Wanneer je exact hebt gevonden wat je zoekt, is het direct mogelijk om te boeken. Door middel van de “BookThat” knop doe je een aanvraag naar de artiest (alleen nog even je informatie over de opdracht toevoegen). De artiest reageert vervolgens binnen 24 uur reageren op de opdracht.

Is mijn aanvraag definitief?

Wanneer de aanbieder de aanvraag heeft bevestigd, wordt deze definitief. Hier krijg je ook netjes een melding voor. Benieuwd naar annuleringsvoorwaarden? Kijk dan direct even in onze algemene voorwaarden: https://www.bookthat.nl/pagina/algemene-voorwaarden

Wat is de status van mijn aanvraag?

In het boekingsoverzicht zie je direct alle inkomende/uitstaande opdrachten en de huidige status van de opdracht. Door de kopjes weet je exact waar de boeking zich momenteel bevindt.

Betalingen:

Hoe werken betalingen via BookThat (Stripe)?

Alle betalingen lopen via Stripe. Stripe is een internationale betalingsprovider die snel betalingen verwerkt. Dankzij deze partner kunnen wij jullie snel uitbetalen na afloop van het optreden.

Hoe verreken ik mijn reiskosten?

Voor nu is het nog niet mogelijk om deze apart te weergeven. Wij adviseren je om hiervoor een extra bedrag toe te voegen aan je prijs.

Kan ik een prijs wijzigen tijdens het boekingsproces (op basis van afspraken)?

Het kan voorkomen dat een opdrachtgever specifieke wensen heeft die jij niet in je prijsvoorstel hebt opgenomen. Tijdens het boekingsproces heb je alsnog de kans om je prijs aan te passen na overleg met de opdrachtgever.

Stripe koppelen:

Regels ID verificatie Stripe

 1. Check of de foto voldoet aan alle upload criteria:
 • Foto moet een officieel overheidsdocument zijn, zoals een rijbewijs of passpoort
 • ID mag niet verlopen zijn
 • ID moet van de individu zijn die hem upload
 • ID mag niet bewerkt of beschadigd zijn
 • Afbeelding moet scherp zijn en alle hoeken zichtbaar
 • Afbeelding moet in kleur zijn
 • Afbeelding moet onder de 10MB zijn
 • Afbeelding moet onder de 8000px zijn
 • Afbeelding moet in .png of .jpg formaat zijn
 1. Wis het cachegeheugen van uw webbrowser en probeer de upload opnieuw.

 2. Probeer de upload via een andere webbrowser.